Gratitud i responsabilitat per ser avui aquí, entre vosaltres

Benvolgudes companyes i companys, amigues i amics,

Em presento de nou a les eleccions a la presidència del Col·legi de Metges de Barcelona. Ser metge i estimar la medicina m’ha portat avui fins aquí. És un orgull comptar i compartir la professió amb tots vosaltres. Però sóc conscient que representar-vos i poder donar resposta a totes les necessitats actuals en matèria de salut és un repte que requereix estar a l’alçada, amb professionalisme, amb excel·lència i amb humilitat. 

Hem viscut mesos de gran complexitat que han minat en la vida de moltes persones, també per a molts de vosaltres, que heu estat al capdavant de la pandèmia. Només puc donar-vos les gràcies i animar-vos a seguir endavant, junts. Vivim uns moments en què és especialment important fer les coses millor que mai, prendre les decisions correctes i ser valents.

Els metges i metgesses tenim a les nostres mans el bé més preuat: la salut de les persones, avui un valor a l’alça que la pandèmia ha posat de manifest que cal vetllar i promocionar arreu, a tots els sectors i a totes les polítiques. I som nosaltres, els professionals de la salut, els principals protagonistes. Per això, des del CoMB us acompanyem en aquest camí, sumant esforços, protegint-vos, vetllant per la millor praxi i per les millors condicions de treball possibles de tots els metges i metgesses.  

El CoMB és casa vostra. Sigueu benvinguts i benvingudes. Gràcies per fer-me confiança.

Dr. Jaume Padrós i Selma